Om hypnose

Hypnose er en fokuseret bearbejdning af det underbevidste. Man ved ikke helt hvorfor det virker, men hypnose har vist sig virkningsfulde i forhold til mange udfordringer – Rygestop, flyskræk, angstformer, vægttab, motivation, eksamensangst og mange andre ting.

Flemming Nim Holm behandler bl.a. angst med hypnose
Flemming Nim Holm,
certificeret hypnotisør

Underbevidstheden lagrer gode og dårlige vaner og tanker, så når man er bange for edderkopper er det negative billeder, der er blevet indprentet på et tidspunkt. Det er billeder der kan ændres i hypnosen, så man kan blive helt eller delvis fri for sin angst.

Flemming Nim Holm er
medlem af FHHD

Flemming Nim Holm har arbejdet med angst i mange år, og kender derfor til måder at bearbejde angsttilstande. Flemming Nim Holm har en baggrund som socialpædagog og har et stort og indgående kendskab til arbejdet med unge, der føler ubalance.

Klinikken har særligt fokus på børn og unge i alderen 7 og op. I mange år har Flemming Nim Holm arbejdet terapeutisk med børn og unge og i de senere år, er hypnose blevet en del af en virksom metode. I dag er langt de fleste klienter børn og unge, der kæmper for at komme i balance og netop her er hypnoterapi virksom. Så virksomt at Århus kommune ansatte to hypnoterapeuter i 2023.

Yderligere information: Tlf. 81 35 23 53 (bedst mellem 8 og 9) eller skriv til fnh@hearttalk-hypnose.dk. Bestil meget gerne en gratis telefonkonsultation HER

Tidsbestilling: https://heart-talk-hypnose.planway.com/