Effektiv evighedshypnose på tilbud!

Er en lydfil lige så effektiv som en rigtig face-to-face-hypnose? Ja, det er den, når den er individuel tilpasset og bliver brugt efter anvisningerne.

“Allerede efter 5 sekunder var jeg fanget. Det gjorde et eller andet, og en lille tår vand kom vist ud af mit øje. Hvis ikke jeg sagde det til at starte med, siger jeg det igen: Mange tak”

Mary, 27 år. Emne fokus på både uddannelse og familie.

Der er selvfølgelig forskel på anvendelsen afhængigt af hvilken udfordring, du har. Når du er stoppet med at ryge, skal du ikke bruge lydfilen igen, men hvis du har eksamensangst, kan de være godt at lytte til hypnosen op mod en eksamensperiode. Er dit selvværd meget lavt, kan lydfilen blive en ven igennem længere periode – måske særligt, når der er særlige udfordringer i livet. En personligt tilpasset hypnose kan stimulere hele livet – eller så længe det ønskes.

“Efter jeg igennem et par uger havde oplevet panikangst om natten og stort søvnbesvær, besluttede jeg mig for at skrive til Flemming fra Heart Talk Hypnose. Efter en snak om mine udfordringer med stress og angst og manglende søvn lavede Flemming en individuel lydfil som jeg har lyttet til næsten dagligt i 2-3 uger. Lydfilen har sammen med en sygemelding fra arbejdet givet mig en ro. Jeg har ikke længere angst, og er meget mindre stresset og sover samtidig meget mere 

Med venlig hilsen, Henrik

Den individuelle hypnose indtales på baggrund af 30 minutters samtale. Her hører jeg om din udfordring, din historie med udfordringen, din motivations for ændringen og de forhold i dit liv, der kan have indflydelse på, at du når dit mål.

Her efter tilrettelægger og indtaler jeg en hypnose-session, der er tilpasset dine behov og dine ønsker. Lydfilen er på mp3 og kan aflyttes fra f.eks. en mobiltelefon. Jeg anbefaler, at man sidder behageligt eller ligger ned, mens man lytter med hovedtelefon. Men man kan lytte, som det passer en bedst – dog ikke hvis man fører farlige maskiner (f.eks. kører bil).

Lydfilen er færdigproduceret inden fem arbejdsdage, og ankommer til dig på email. Du bør lytte til filen dagligt i ca. 14 dage, og bagefter når du finder behov.

Et eksempel på en kort lydfil kan du finde HER, men filen er selvfølgelig ikke individuelt tilpasset. Din “rigtige” hypnose vil vare ca. 30-40 minutter – Måske deler jeg dine behov i to lydfiler, så du kan veksle mellem dem.

Forestil dig, at du har edderkoppe-skræk. Om vinteren er det ikke et problem, men hen over sommeren er problemet stigende, fordi der kommer flere og flere edderkopper. Måske afholder det dig fra bestemte rejsemål og måske undgår du særlige steder at bo eller typer af jobs. Det er faktisk en daglig belastning. En lydfil kan lyttes dagligt eller næsten dagligt i 2 uger og de fleste vil opleve, at angsten er dæmpet betragteligt. Og skulle der opstå nye angst-situationer kan lydfilen lyttes igen. Det kan derfor være en hjælp i mange situationer. På samme måde kan en lydfil hjælpe med motivation, angsten for at tale, flyskræk, vægttab, søvnproblemer og meget, meget andet.

TILBUD: Individuel evigheds hypnose-lydfil: Kr. 990,00 (normalpris: kr. 1.500,00)

Du kan booke tid til den første samtale HER